img img

Політика конфіденційності

Використовуючи веб-сайт https://cosmosin.org, Ви погоджуєтесь з умовами цієї політики конфіденційності.

Які персональні дані ми обробляємо?

Під час здійснення окремих дій на цьому веб-сайті, з метою надання Вам послуги, Вас можуть попросити надати інформацію про себе, заповнивши та подавши онлайн-форму. Ми збираємо наступні види персональних даних:

Надаючи нам персональні дані, Ви розумієте та погоджуєтесь, що ми можемо зберігати та обробляти Вашу інформацію. Ми збираємо цю інформацію, щоб надати Вам послуги, які Ви запитуєте. Ми ніколи не поширюємо та не продаємо Вашу інформацію третім сторонам, без належних юридичних підстав.

Протягом якого строку ми обробляємо Ваші персональні дані?

Ми обробляємо ваші персональні дані протягом періоду, який є необхідним з точки зору ведення бізнесу та надання сервісів, але не довше, ніж у нас будуть законні основи для обробки.

У Вас є можливість припинити обробку та видалити Ваші особисті дані, надіславши нам запит (див. Розділ "Як ви можете зв'язатися з нами?").

Де обробляються Ваші персональні дані?

Ваші персональні дані будуть оброблятися в Україні нашими працівниками та підрядниками. У всіх випадках ми вживаємо заходів, щоб забезпечити обробку даних відповідно до найвищих стандартів захисту персональних даних (див. Розділ "Чи передаємо ми ваші дані третім сторонам")

Чи передаємо ми Ваші персональні дані третім сторонам?

Ми можемо передавати Ваші персональні дані нашим підрядникам і постачальникам, а також субпідрядникам, які надають нам послуги на підставі договору, з метою виконання наших зобов’язань щодо надання Вам послуг на підставі п. 3 частини першої ст. 11 Закону України «Про захист персональних даних». У всіх випадках передачі, ми докладаємо всіх можливих зусиль для того, щоб захист даних цих сторін був на належному рівні, тобто відповідно до стандартів, встановлених законодавством України.

Які права мають особи, персональні дані яких обробляються на нашому веб-сайті?

Як користувач веб-сайту, персональні дані якого обробляються, Вашими правами є: право бути проінформованим про обробку; право доступу до персональних даних; право на виправлення персональних даних; право на видалення персональних даних; право обмежувати обробку персональних даних; право на перенесення персональних даних; право заперечувати проти обробки; права бути поінформаним щодо автоматизованого прийняття рішень та профайлингу.

За що ми несемо відповідальність?

Ми несемо відповідальність за дотримання стандартів конфіденційності та загальну відповідність оброки персональних даних через цей веб-сайт цій Політиці конфіденційності. Ми можемо нести відповідальність згідно із чинним законодавством України, у разі порушення цієї Політики та законодавства.

Як ми забезпечуємо безпеку персональних даних?

Ми намагаємось використовувати належні заходи технічної безпеки для захисту Ваших персональних даних, які зберігаються чи іншим чином обробляються нами, від випадкового чи незаконного знищення, втрати, несанкціонованого розголошення або доступу. Такі заходи включають:

-використовуємо методи анонімізації та псевдонімізації для знеособлення персональних даних;

-оновлюємо політику конфіденційності, щоб ми могли обробляти запити від суб’єктів персональних даних протягом строків, встановлених у законодавстві України;

- ведемо діяльність з обробки персональних даних, яка повністю відповідає вимогам законодавства України;

- забезпечуємо процедури сповіщення про порушення та застосовуємо інструменти, необхідні для розслідування порушень обробки персональних даних протягом 72-годинного періоду для сповіщення суб’єкта про порушення.

Чи використовуємо файли cookie?

Наш веб-сайт використовує файли cookie для різних цілей. Файли cookie Google Analytics дозволяють нам розпізнавати та рахувати кількість користувачів нашого веб-сайту та бачити, як користувачі переходять через веб-сайт. Ця інформація допомагає нам покращити зручність використання веб-сайту, гарантуючи, що користувачі можуть легко знайти те, що шукають. Ми будемо використовувати цю інформацію, щоб зробити наш веб-сайт більш відповідним вашим інтересам.[AA1]

Як ви можете зв'язатися з нами?

Якщо у вас є питання, пов'язані з Політикою конфіденційності, будь ласка, залиште нам повідомлення або зателефонуйте нам:

ТЕЛЕФОН +38(066)392-50-10

Е-МЕЙЛ hotels@cosmosin.org